uFeel.me
Празник на Жената (Честит 8-ми Март)
Автор: qneva,  20 февруари 2012 г. в 11:10 ч.
прочити: 366
Слънчеви лъчи с цвят на злато
днес пак покриха земята
и светът заблестя ясно,
днес е празник на жената.

Славей нейде из гората
зачурулика блага вест -
празник днес е на жената,
нека и се отдаде чест.

Поклон пред нея правят всички,
че тя е огън и жарава,
че тя единствена сила притежава,
живот и любов да дарява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me