uFeel.me
Погледи се срещнаха.
Автор: gmihov,  30 юли 2011 г. в 19:00 ч.
прочити: 137

Погледи се срещнаха.

Искри прелетяха.

Лица се зачервиха.

Като слънца станаха.

На устните жар.

В душите пожар.

Сърца бият.

Гърди да разбият.

Душите се сляха.

Една станаха.

На крилете на мечтата

полетяха в небесата

радостни и щастливи

душите на младежа и девойката

в лоното на любовта,

която се роди в техните сърца

и огря техните лица

да блеснат, като две слънца

и всеки да види чудото на любовта

на лицата на младостта.

Който това не е видял

и сам не го е преживял

напразно той е живял.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me