uFeel.me
Песен към теб път поела... (krasimira1 и Etchi)
Автор: Etchi,  21 юни 2011 г. в 23:08 ч.
прочити: 345

Плетеници плетоха (krasimira1 и Etchi),
за да почетат рождената дата

на aza_9  Penelopi   „Родена на 22 юни -
под покровителството на Луната\".


Гнезда си свиват мислите мъдрооки
пухчета целуват мечтите с любов.
Полита песен, по друмища широки,
в себе си понесла радост, благослов.

Заряд поела, изпълнена с надежда
за все по-добри и по-щастливи дни.
С вяра думите молитвено подрежда
белокрила в синевата рее се, лети.

Ще кацне в дланите ти приласкана
с ухание на здравец и на карамфил,
топлеща - от слънчев лъч изтъкана
и от спомен, по детски чист и мил...

Галеща, носеща по нотите наслада,
която към сърцето ритъмно поема...
Песен, сбрала в себе си и изненада
и познат рефрен, строфа любима...

Красиви пожелания да прошепне,
за здраве, обич, дни пълни с блага..
От изненади душата ти да тръпне,
от спиращи дъх мигове и добрина!


22.06.2011г
цикъл \"Съавторски\"; \"Посветено\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me