uFeel.me
Отивам! Ще опитам!
Автор: Gambrinus,  8 февруари 2010 г. в 18:02 ч.
прочити: 341

Отивам!

Ще опитам сили да сбера

Стихът някога започнат

За теб да довърша.

 

Отивам!

Ще опитам сили да сбера

Сълзи по теб

Отново очите да не прогорят.

 

Отивам!

Ще опитам сили да сбера

Любовта по теб пламтяща

Да не ме довърши.

 

Отивам!

Ще опитам, сили сетни ще сбера

Стихът някога започнат

За теб ще довърша.

 

08.01.2010

Kutná Hora

 

* * *

 

Отидох!

Опитах!

Стихът за теб довърших

Ала нищо с това не се свърши

Защото отдавна Душата ми по теб се прекърши!

 

10.01.2010 - Praha

Na Kampě

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me