uFeel.me
От радост две сълзи блестят (B памет на Явoрoв)
Автор: Evelin,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 858
От радост Две сълзи блестят на моето лице,
Когато ти протягаш грижовно към мене своите ръце.
Щом те няма, изпълва ме тъга
Чернобяла е краткотрайната дъга.

По-ярко звездите блестят,
По-високо птиците летят,
Когато моя дъх с твоя се слива в нощта
Сътворяваме заедно наново света.

Когато моя дъх с твоя се слива в нощта
По-високо птиците летят,
По-ярко звездите блестят.

Чернобяла е краткотрайната дъга,
Щом теб те няма, изпълва ме тъга.
Когато ти протягаш грижовно към мене своите ръце
От радост Две сълзи блестят на моето лице.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me