uFeel.me
От мама
Автор: Mena,  27 януари 2011 г. в 16:26 ч.
прочити: 240
Сърцето ми разкъсано на две
се лута в двете полушария.
Едната част е с мойта дъщеря,
а другата при моя син в България.

И виждам сините очи,
които светят в моя път.
За мене те са четири звезди
и те ми дават силата да продължа.

Защо живота праща тези изпитания?
Защо ли трябва да живеем разделени?
Не знам, но част от мене е в България,
останалата част е в Дания при дъщеря ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me