uFeel.me
Орисия
Автор: nonev,  8 юли 2011 г. в 11:08 ч.
прочити: 252
Точно аз ли трябваше
да мина през тръните на времето,
пролазили като влечуги по моя път?

Точно аз ли трябваше да избода
ръце, крака и тяло,
за да съм свободен
и да бъда нещо цяло?

Такава е тя моята орис,
да вървя и тръни да сека
по-пътя си, о моя горест!

Сега седя си мълчалив
и тихо плача, но знам, че
ти си там и ще се появиш след здрача.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me