uFeel.me
Оковите на гнева
Автор: qneva,  18 септември 2012 г. в 09:18 ч.
прочити: 262
Горя, тежко изгарям в пламъци черни,
безсилна съм в окови-те на гнева
шептя на ум и искам да чуя моите писъци,
горя, но въпреки всичко мълча.

Болката нокти е впила в мен,
разяжда душата ми с рани
усещам дъха и лют разгневен,
път към сърцето чертае.

Огъня сам не става на жар,
дори когато са тлеещи въглени
после разпалва пожар след пожар,
от хиляди вечни спомени.

Дълго ще ме мъчи на нейната пещ,
и сълзите от страх ще се скрият
би ме убила и с огън от свещ,
но намеренията друго и крият.

Празнично ще отпътува с деня,
но след нея ще искрят хиляди белези
ще до-влачи нейната сестра самота,
да не допуска до мен сноп от светли помисли. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me