uFeel.me
Няма да те пусна!
Автор: nonev,  1 август 2011 г. в 15:13 ч.
прочити: 280
Изчезна тъпата болка в сърцето,
изчезна и зимния мраз,
ти идваш там откъдето,
няма да се върна никога аз

Сега здраво държа те в прегръдките свой
и няма да те пусна в тези тъмни усой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me