uFeel.me
Нещо за думите без смисъл (3)
Автор: poison_lylac,  24 януари 2009 г. в 22:23 ч.
прочити: 322

Безнадеждно потъват в мрак
значението на думите...
губят се...
и изчезват и пак и пак...
семантиката на думите
забулена остава зад завесите
от мъгла...
задушава тя и сияе като дъга...
нещо за думите лишени от смисъл...
думите остават без нищо като сираци...
само от болка изкъпани ...
и мъничко тъга...
думите... самата дума...
е лишена от смисъл и значение...
реч... лишена от емоция и съзвучие...
не... вече е употребена и последната дума...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me