uFeel.me
Несамодива (Еньовден)
Автор: Etchi,  24 юни 2010 г. в 15:48 ч.
прочити: 552
Не вярвайте на думи хорски,
не вярвайте и на предания...
Не ще има самодиви морски,
не идват с вълни послания.

Опашките, не сте съзрели
от устните, звук не извира.
От водорасли не са изплели
отровни мрежи (да се умира).

По следи мокри не четете
при отлив ли са преродени.
Приливно е  („не” махнете)
преди изгрев... Следи солени.

Отплуващи морски сирени,
обливан бряг, вълна игрива...
Отиват си, от лъчи спасени,
от тях една аз (не само дива).

24.06.2010 г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me