uFeel.me
Неканено утро
Автор: qneva,  17 септември 2012 г. в 23:11 ч.
прочити: 250
Нощ не вдигай мантията си златна,
окичена с твоите звезди
остани още миг тъй ясна необятна,
не разделяй тези влюбени души.

Виж луната как мига любопитна,
щом гледа ни топлим нейното сърце
и радва ни се ненаситна,
взирайки се в сплетените ни ръце.

Слънце спри се надохождай,
скрий се нейде още час
с лъчите ти тъга ще ни пробожда,
че утрото неканено застанало между нас.

Щом чуеш стоновете страстни,
аз зная ще ни съжалиш
на тези усмивки страдащи нещастни,
още час ще подариш. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me