uFeel.me
Не искам
Автор: Rossi_Ilieva,  12 февруари 2011 г. в 15:01 ч.
прочити: 266
Не искам да бъда богата,
не искам много пари.
Не искам да живея в палати,
не искам имоти и злато дори!

Не искам омраза и изневери,
не искам болка и удар в гърба.
Не понасям лицемерие,
мразя подлост и всяка лъжа!

Искам да имам приятели верни.
Искам до мен да са моите деца.
Искам и в дните ми най-черни
да виждам край мене любими лица.

Искам обич и нежност, и сила,
искам вярност и топлина!
Давам всичко - любов и закрила
и живея с надежда една!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me