uFeel.me
На празника
Автор: Rossi_Ilieva,  8 март 2011 г. в 22:48 ч.
прочити: 269
Побързай, сестричке, днес - празник на мама,
иди, изрази обичта си голяма!
И силна прегръдка предай й от мен,
за нея аз мисля ден подир ден.

Иди, целуни я и виж й очите,
за нас и за нея много трудни са дните.
Че нейната обич е силна, голяма,
а знаеш, за нас едничка е мама!

И цвете дари й, целуни й ръцете,
които подкрепят силно и двете.
Кажи й как искам и аз да целуна лицето...
...Не мога...Но знам, че ви нося и двете в сърцето
!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me