uFeel.me
На дъщеря ми
Автор: Rossi_Ilieva,  7 февруари 2011 г. в 01:40 ч.
прочити: 372
Искам да бъдеш щастлива
там, където ти избра.
Искам, докато съм жива,
да чувствам твойта обич, топлина.

Искам да знам, че ти си добре,
искам да имаш до теб любим.
Нека той с любов да зове
твоето хубаво име.

А аз ще се усмихвам във нощта,
ще гледам снимките ти в здрача,
ще галя твоите играчки...
  ... и ще се опитвам да не плача
...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me