uFeel.me
На Калин
Автор: Rossi_Ilieva,  12 юни 2011 г. в 23:30 ч.
прочити: 151
Приятел си най-верен -
добър, сърдечен, мил.
И в моя ден най-черен
надежда подарил.

Обичам те - ти знаеш,
обичаш ме и ти.
И много страх и болка
в живота ми спести.

Искам само радост
за твоята душа,
а болката човешка -
от теб да бяга тя.

Щастие желая
за тебе до амин,
любов и нежни чувства
да топлят тебе - моя син.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me