uFeel.me
НАФОРА (от цикъл НАФОРА)
Автор: CHAR,  15 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
целувам те нежно
дълго
тихо
и те оставям
във ваната
с очи затворени
отпусната
изморена
обожествена
от мен
а после
трескаво бързам
и правя пътечка
от малки свещици
водеща
през всички стаи
където сме се любили
и завършваща там
на кръглата спалня
червена жадуваща
където пламъчетата
рисуват моето сърце
където ще вкусим
тази нощ
нафората
освещаваща
дните ни

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me