uFeel.me
Миг...
Автор: Ari_Kremen,  9 юли 2013 г. в 06:08 ч.
прочити: 734

Миг на истина изстрадан!

Миг на вечност черна!

Миг от Ада и от Рая!

Миг в душата ми безкрайна... 

Ari Kremen
                                         
8.07.2013 Bg 21.10h 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me