uFeel.me
Майчина обич
Автор: Rossi_Ilieva,  29 януари 2011 г. в 18:54 ч.
прочити: 273
Ти винаги ще имаш моята любов,
където и да бъдеш по света.
И винаги ще чуваш моя зов,
ще чувстваш майчината топлина.

Макар така далече
бъди ти там щастлива.
Тогава аз, човече,
ще чувствам, че съм жива.

Далече или близко,
ти в мене си живееш.
Когато плачеш-плача,
и смея се, когато ти се смееш.

Бъди щастлива, дъще,
макар че ти замина
далеч от родна къща,
от майка и родина.

Но трябва да запомниш къде е твоя корен!
И своите приятели да не забравиш!
Да помниш и обичаш своята родина!
Частица от сърцето си тука да оставиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me