uFeel.me
***Магията***
Автор: Ithilia9Hwest,  13 февруари 2012 г. в 20:02 ч.
прочити: 223

Магията е навсякъде около нас
и усещаме я всички -
както ти, така и аз.

Тя рее се леко, 
като меки пера,
с феите палави-
изпод техните крила
и изплува Магията
от дълбини-
със сирените дивни
разплисква вълни.

А нощем в подземия,
под огньове нажежени
звънти Тя
в ръцете на джуджета -

ковачи омели.

И в здрача сребрист
тихо приглася
на напева нежен, потаен
на Елфическа девойка
с коса разпиляна
под сянката тиха на дъба, що прастар е.

Ала само на място едно
по-ярко Магията блести
и туй е в Душата твоя
и в сърцето ти!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me