uFeel.me
МОЯТА ПРИКАЗКА
Автор: IARA,  16 юли 2011 г. в 07:43 ч.
прочити: 218

Искам да ти разкажа приказка
- за една Фея.
Искам на всички да кажа,
има те Тебе,
има и Нея.
Искам да вярвам,да любя,мечтая
искам с вълшебна карета,
да стигна безкрая.
И точно в дванайсет,
под луната-свидетел,
в галоп да препуснат
полудели конете.
ТАМ утре да виждам
очите ти топли,
Там днес да усещам
ръцете гальовни.
Най-нежния трепет
в съня си ще пазя,
а тъжния спомен
нека тъне в забрава.
Със тебе ще искам
в ТОЗ свят да живея,
кажи им и Ти,
че не можеш без Нея.
Но щом те почувствах
и близо до теб съм,
не вярвам, че сън е
а има те ВЕЧНОСТ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me