uFeel.me
Левски
Автор: Rossi_Ilieva,  19 февруари 2011 г. в 22:33 ч.
прочити: 297
Каква ирония - ти нямаш гроб!
И никой не знае къде си погребан!
Ти, който отказа да живееш като роб
и тръгна по страшния път, за тебе потребен.

Отдаде ти всичко - младост, живот
за нашата скъпа Родина.
Увисна там на бесилото страшно, 
предаден от подла гадина!

Уви, не видя свободата,
но всички теб помнят - навеки!
За мен си иконата свята,
проправил на свободата пътека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me