uFeel.me
Който! (2)
Автор: gmihov,  3 юли 2011 г. в 08:10 ч.
прочити: 132

Който с ум и разум,

с истина светлина

волята си не може

над другите да наложи

той в заблуда и лъжа

с насилия, мрак, тъмнина

над другите се извисява

и така власт упражнява

и вместо благоденствие

създава тегло, нещастие.

Щастливи са народите

на земята в просторите,

където Вечността - Бог

с закон ненарушим строг

на човека е предоставила

всичко, което е създала,

безчет необходими блага,

за да го има с тяло - снага

за труд, радост и красота

и с не едно желание и мечта

за добро, обич и любов

и щастие докато е жив.

03.06.2011т.

 

  

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me