uFeel.me
Когато
Автор: IARA,  13 юли 2011 г. в 12:19 ч.
прочити: 186
Когато съдбата нелепа живота ти честен, нелесен реди,
сърцето се свива от болка нали?
Ти се спъваш в надеждата и поглеждаш през рамо,
вече не ще те боли...
-имаш слънце, надежда и обич, имаш вяра, небе и звезди.
Когато приятел безчестен, предава те лесно
и нещо отвътре горчи,
пак нея си срещнал, достойно тогава и с чест подмини
-имаш слънце, надежда и обич, имаш вяра, любов и мечти.
Когато заспиваш обаче до нечие рамо,
забрави за измами, коварство, лъжи
погледни във очите му само, колко обич се крие нали ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me