uFeel.me
Кадър 2
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 231

Кадър 2

страхът сковава

път с предимство

пътен знак

упътва

и не е единствен

но къде отивам

знакът в жълто грее

цветът на есента

виж слънцето немее

а далече още е нощта

студът сковава

зима иде

аз не бързам

влакът

бърз

е

това е просто кадър

от пътят към дома

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me