uFeel.me
Кадър 1
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 270

Кадър 1

през дупката

на облака

прозира

мътен лъч

наесен

в края на септември

малцинството

жълти

есенни листа

не се разбират

с лятната премяна

ниви

тъжни

голи

и кафяви

пият пак дъжда

с насладата

на мавър

това е просто кадър

от пътят към дома

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me