uFeel.me
КАК?
Автор: gmihov,  27 март 2011 г. в 06:53 ч.
прочити: 169

В епоха мрачна, тежка

със съдба нерадостна, човешка

заобиколен от престъпност,

притеснен от нищета, бедност

живея като уплашен скот,

обект на ловец жесток

с управници за власт жадни

в съюз със спекуланти алчни,

жертва на грабители гадни

живея сред бедни , гладни.

Живот нерадостен ми тежи,

мъка на душа ми лежи.

Как в мизерия ще издържа

делото добро да продължа,

което Бог позволи, повери

и тайна от себе си ми разкри

на хората да я поднеса, предам

добро за тях с труд да създам?

Как? Как?

1995г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me