uFeel.me
Из "Докторски неволи\" 2
Автор: nella_gold,  15 май 2010 г. в 07:27 ч.
прочити: 500
Да съ чите с разбирани пу рикламнити въпроси:):):)


Да съ не види, просту разболяф се!
И доктура придписа ми илач:
Ши с` вдигаш повичи кръката,
за малку ш` съ лишиш от плаш.
Мъ аз, нали съм си „устата”,
и викам: Доктуре, нидей, бре –
нали за теби съм нъходка?!
Я ми пиши у дукументя, ей га, на -
булежка стара се обаждъ,
ни йе главъ, и ниту крак.
Пък той - ОВИ ми писал, пустата му шматка!
А мени мъ були главъ.
И сто илачъ за из път ми дади –
и вместу тримизол написъл трибестан.
(Ой, божке, дъ ни съм мулатка,
и вместо муле, ше пояхам айроплан?!)
Мъ, тоз ми доктур, толкус съ й утнесъл –
прублеми нямъм с самулета,
прублемъ ми е само във устата –
там съм... цапната,
и малко даже... джаста–праста.
Та, викъм му: Бре, полуде ли?
Къкъв ти трибестан, какви аироплани?
Ти сал си мъж, пък аз съм си устатата!
Еййй... Тия, пустити рикламиии!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me