uFeel.me
ИМА ТЕ
Автор: IARA,  16 юли 2011 г. в 08:54 ч.
прочити: 247
Аз знаех има те,
а не можех да те имам.
Знаех, вярвах ти
и не можех да повярвам.
Но докосна ме с очите си
и прокрадна се надеждата,
намерих те сега-
на времето завит с одеждите.
И тръгвам
с блясъка в очите си
и непознатите-познаха ме.
О, Господи...
как иска ми се
да крещя
ОБИЧАМ ТЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me