uFeel.me
Егоизъм
Автор: gmihov,  24 юни 2011 г. в 22:44 ч.
прочити: 139

Имане в гроб не се носи.

Егоизъм до гроб се носи.

Той насита няма.

Лакомия голяма има.

Все нещо не му достига.

Все към чуждото посяга.

В душата му завист се набира.

Без там обич да се намира.

1997г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me