uFeel.me
Докосване
Автор: pavli,  28 ноември 2010 г. в 20:35 ч.
прочити: 1847
Докосвам една мисъл с теб...
                   И се смея...
Докосвам една струна с теб...
                   И аз пея...
Докосвам една звезда с теб...
                   И сияя...
Докосвам една тайна с теб...
                   И мечтая...
Докосвам една истина с теб...
                   И живея…
                   За теб...

                                            2006

Докосване…
Дали с ръка…
Дали с мисъл...
Дали със сърцето…
Както и да си докоснат…
Остава в теб завинаги…

                                            2009

         Сбъднато

Ти, който живееш с мен в мечтите ми…
Ти, който разбъркваш представите ми…
Ти, който владееш сънищата ми…
Ти… ме докосна… реално… Истински!
Желана съм. Защитена. И сигурна.
Усещане. Умножено по две. Но едно сме.

                                            2010

                                            © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me