uFeel.me
Дали
Автор: Etchi,  18 август 2011 г. в 15:40 ч.
прочити: 416
Ще ме прегърниш ли?... Поне за миг
(че от излишност преляла е душата).
Не се моля... и не прорязвам с вик...
Надявам се... туптеж да е в сърцата.`
 
Ще ме целунеш ли?... И лик до лик
да се обвием, да попием топлината...
Без думи... в часа среднощен, тих...
Надявам се... лечебна да е тъмнината.
 
Ще ме усетиш ли?... С последен стих
когато тръгвам в посока тишината.
Без глас... и сили да мълвя „Прости”.
Надявам се... заключена да е вратата. 
 
 
18.08.2011
цикъл \"Бяло перо\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me