uFeel.me
Да нарисуваш отново измяна
Автор: qneva,  17 септември 2012 г. в 23:06 ч.
прочити: 250
В нощта сладко заспах,
в обещания цяла обвита
без да зная, че нож
отново в гърба ми забит е.

Как намери място из толкова рани,
да нарисуваш отново измяна
когато очите се гледаха жадни,
когато уж подари ми промяна.

Не ще те мразя нито проклинам,
но всичко в живота си има цена
предателството струва скъпо знам,
че скоро ще платиш за всичко това.

Прошка от мене - излишни нямам,
до трошичка раздадох ти ги дори
ще се разкайваш някога не се съмнявам,
но ще можеш ли първо на себе си да простиш. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me