uFeel.me
ДОБРЕ ДОШЛА !
Автор: IARA,  18 юли 2011 г. в 08:24 ч.
прочити: 218

Видях аз, падаща звезда
и щастието звездно осени ме,
с душата си богата завладя,
всемира ми и бъдещето синьо.
В море от бурни страсти потопи ме,
не даваше да си поема дъх,
от обич-просто умори ме,
Благодаря!
Добре дошла Любов!
Със теб, напред ще ми е леко,
теб чаках - имам те сега,
със теб, небето ще е светло
и няма да вали от самота.
И обещавам, ще те пазя много,
не ще те дам за нищо на света,
без страх сега ще стъпя в огъня,
със страст, ще изгоря във пепелта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me