uFeel.me
Ч Р Д
Автор: IARA,  14 юли 2011 г. в 09:00 ч.
прочити: 203
Да бъдеш здрава и честита,
на този Ден-Рожден ти го желая,
да бъдеш и любов и цвете,
бъди, за да ухаеш!
Да бъдеш здрава и щастлива,
от цялата душа ти пожелавам,
да бъдеш порива на вятъра,
бъди, за да успяваш!
Да бъдеш и усмивка снежнобяла,
аз пак ти пожелавам,
да бъдеш и звезда в безкрая,
бъди, за да изгряваш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me