uFeel.me
Бабинден
Автор: Etchi,  21 януари 2009 г. в 12:46 ч.
прочити: 999

Баба Краска леко разболя са
пусти грипав вирус я свали!
Чакам я и викам „ши дофтаса”
а тя леглото пази си, лежи…

Е как можа пък точно тоя ден
да са даде… този да я порази?
Ш`трябва значи, лек проверен
да и приложа, да са освести.

Ши и откърша дрян от двора
ши я сурвакам, чак да заболи,
тъй чак чакрите да и отворя…
Как на Бабинден ши ми лежи?!

Тоз лек изпитан е с години вече
затуй и здрава бях на младини…
Ма откак дядото отиде надалече
поболедувах... (не`й от старини)

Отплеснах са в споменити днеска
Да тръгвам, че деня преполови...
Ши са сурвакаме взаимно с Краска
най-здрави да сме… нека ни боли!

21.01.09г
(цикъл \"Раздумки в БДИМово\")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me