uFeel.me
БОДИЛЧЕТА ОТ РОЗИ
Автор: aza_9,  30 юни 2011 г. в 20:48 ч.
прочити: 145
XXX

В житейската мътна река
давим на чувствата песента,
но поне Сламка да скътаме,
че с нея да спасим Любовта!

XXX

Вечно играем онази игра,
в която ти  ме гониш,
но все не ме достигаш...
А аз те гоня и достигам,
но... другото ти \"АЗ\" откривам...

Когато те попитам - Всъщност, кой си?
С отговора- АНГЕЛ, ти ме не шашкай!
Извърни се да те видя и в профил...
Хей! Я си прибери  рогата и опашката!

XXX

В борбите за надмощие - безпощадни,
за наслади и радости материални,
загърбваме Любовта - сълза на клада
И КАТО ЗА НАГРАДА... ВЛИЗАМЕ В АДА.

XXX

Една уморена, задрямала надежда,
в изоставено, студено гнездо на тъга,
се опитва наново съдбата да подрежда
на разплакана, разлюбена душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me