uFeel.me
* * * Защо Морето е жена ? * * *
Автор: Ithilia9Hwest,  6 август 2012 г. в 08:22 ч.
прочити: 241

 

 Ах, тази капризница,
колко е ревнива,
хареса те - завлича те
в прегръдката си дива.

Често мени се
нейното настроение -
ту е спокойна,
ту с мъртво течение
те дърпа в беля,
с вълните си разбива те тя.

Понякога бясно
изхвърля те на брега
черен, безобичен- на немилостта,
а сякаш невинна
приижда към тебе
отмие ли си гнева.

Красива, без дъх оставяща,
опасна, мъстителна или прощаваща,
обичлива, ласкава, добра -

 * ~ Жената е Море,Морето е Жена. ~ *

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me