uFeel.me
* * * Моята Героиня - Приятелка вярна* * *
Автор: Ithilia9Hwest,  27 февруари 2012 г. в 19:58 ч.
прочити: 234

 

В свят неприветлив
и живот суров,
где всеки на другия копае гроб,
сред тъмен от погледи зли небосвод,
где мечтите бледнеят
и се чувствах сама,
изгря из отчаянието
Спасението, Тя.

Сияйна, пътеводна
изплува случайно ей така
в автобусната седалка -
от мъглата на тъмните лица
изведе ме нейната добрина.

Със син кристален поглед  пътя озари,
с топла усмивка съмнението разтопи,
с думи - билки излекува мойте рани,
с мен пред клеветата чужда
дръзко се изправи.

В сивия ден-дъга
опора на сломената душа.
Да, Тя ме промени
и с обич подкрепи -
каза ми „не си невидима, нито си няма,
хайде, ти стани” -
надежда в мене съживи.

Оттогава все напред вървим
и щом е с мене мойта смела дружка
всеки връх ще покорим.
Приятелка вярна и с несломим дух,
всеки път казва “Не се отказвай, давай пак - на другите напук”,
или даже без думи с прегръдка ме успокоява.
Рядко се намира приятелка такава.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me