uFeel.me
* * * Искреност * * *
Автор: Ithilia9Hwest,  27 февруари 2012 г. в 19:33 ч.
прочити: 222

Дума позната, често забравяна,
дума светла и непокварена.
Рядко обаче искрени сме ние,
а Лъжата само временно
проблемите ще скрие.
Лъжата е примамлива,
с усмивка лукава,
защото уж от „конското”
ще те лесно изкара.
Ала всяка измама излиза наяве
рано или късно-
после, ако на мига не.

А някой ще каже сега
„Какво ни носи Искреността?”
– тя носи доверие, дружба,истина,
не ти тежи съвестта, 
ако душата е искрена.

Понякога да си искрен боли,
но по-добре внимателно
да изтъкнеш истината ти,
вместо с хиляди дребни лъжи
постоянно, повече и повече,
да се затрупваш помни.

Искрен бъди
и леко ще е на съзнанието ти.
Вярност и доверие с туй печели.
Искрен бъди, искрен бъди***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me