uFeel.me
лека нощ
Автор: bogpan,  21 октомври 2008 г. в 23:55 ч.
прочити: 477
черно-бяло бяло-черно черно черно стоп

кадър

лампа ръка глава стена стена

град

пука скърца свисти гори

табела

Трудът ще ви освободи

По стъклениците бързо залепват на рибите

люспите

В пещите пърхат розови слончета

медия

PR

шоуто трябва да продължи

сега и веднага

нищо не се е случило

нищо за случване

„и видях да излиза от морето звяр"

спикер

лека нощ госпожо

лека нощ господине

лека нощ

лека







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me