uFeel.me
Знаменателят е общ
Автор: balada,  13 ноември 2012 г. в 03:18 ч.
прочити: 231
Знаменателят
е общ /ознаменува нашите
(п)объркани, залутали се духове/
и знамето му си променя цветовете,
колкото по-често духат ветровете
от краката и ръцете
на пижамите.
 
Пижамите 
са изтървали наш\'те духове навън
да скитат, да витаят, да се плескат
/по челата/
и да гонят смачкани хартийки,
по които ний сме писали,
че се обичаме /но по-неангажиращо
от средностатистическата обич, че е
пълна със излишни тежести/.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me