uFeel.me
Знак
Автор: Laska,  21 септември 2009 г. в 16:41 ч.
прочити: 544


Онова трънче,
което се заби в мен
и не можах да отстраня,
нали го помниш?
То, същото,
да!
Сега разцъфтя.
Красиво е
и така ухае...
От време навреме ме боцва.
Сигурно, за да ми покаже,
че не сънувам.

Може да е трънче,
но е само мое
и ми харесва.
Много!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me