uFeel.me
Зимен сън
Автор: gerrda,  26 март 2011 г. в 17:15 ч.
прочити: 371

По скъсаната нишка на душата
денят се покатери до съня
на тихите мечти, в платната,
доплува оживял и се разля…

И вдиша дим от сухата земя,
която се прегърби като зима,
в очите си останала сама -
като въпрос „Дали те имам?”

И се стопи без думи в нарисуван дим
от изтънели облаци. И се разплака
доверието в несбъднати следи,
които са далече и не чакат…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me