uFeel.me
Завържи ме с въже от пясък
Автор: Gentiana,  24 август 2010 г. в 14:09 ч.
прочити: 392
Когато се чувстваш така
сякаш на челото ти с
големи букви е изписано -
КУЧКА
и свирят артериите ти
Одата на мръсната кръв,
спъваш се в
неувереността си,
но псуваш по мъжки,
накривила каскета
на тайната си скръб,
която ти шепне -
аз съм в теб,
ти си моя,
прави се на силна,
но си стъклен копнеж,
само да духна
ще се строшиш на парчета,
не на мен тия....
... Сякаш цирков манеж
е прашната улица.
Ти не си сиво пони,
бъди поне лъв,
изръмжи!
Ха, така!
Скъсай гащите на
клоуна-живот...
Жълто-розови.
Всичко е пародия.
Всичко е само игра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me