uFeel.me
Зачевам стих…
Автор: pavli,  12 септември 2010 г. в 12:24 ч.
прочити: 2577
Ту властна, ту покорена…
богата на рани… тихи…
аз към теб съм устремена,
любов… и зачевам стих…

Възторжените мисли шетат
по думите облекли рими
и от луната въглен в шепа
разпалва огън във душите…

Горим в красивата му клада -
пишем своята поема… Сега!
А вечността ни е награда -
пътува нашата следа…

                                       © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me