uFeel.me
За шепа ръжда
Автор: The Last Wish,  27 август 2010 г. в 11:47 ч.
прочити: 366

Кома

от която душите повръщат -

заради отвращението

познато като спомен в живота.

 

Разруха

на мислите - със страх се загръщат -

есента отвръща със буря

на топлото лято.

 

Колапс

от изродени мечти - пак се завръщат -

стъпкано щастие

и стръкче надежда -

смазани от тежкият ток на Голгота.

 

Размяна

на която живота отвръща

със звън на сребриста монета -

за шепа ръжда - противно изгнила -

продадоха мъртвите очи със охота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me