uFeel.me
За капителя – няма страшно!
Автор: balada,  5 юли 2011 г. в 01:31 ч.
прочити: 213
Има риба на десния глезен.
С бели белградски маратонки,
с жълти гумирани ръкавици,
с личните си инструменти:
дребна остра шпатулка
и четчица разкрива
поверения й капител.

Десетки динозаври са излезли
от пръстта благодарение
на онези двете. Така че:
за капителя: няма страшно!
Камък е – не е така претенциозен,
както е костта.

Вечерите,
поклащайки се на люлката,
си мисли за телескопа вкъщи.
Чака я – да гледат пак
Луната или друго.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me