uFeel.me
Жестокостта на вятъра
Автор: dark_love,  12 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 521
Жестокостта на вятъра влудява,
той иска бавно да проникне в мислите,
сковавайки и порива, и болката,
и пламъка във уморената душа.

А прелестта на слънцето ранява,
то заслепява сетивата ни
и безчувствени оставаме за всеки допир,
всеки миг.

И как ще разберем кога
от бесни ветрове и ледени слънца
във живи хора пак ще се превърнем?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me