uFeel.me
Време за чаша чай с лимон
Автор: Gentiana,  12 октомври 2010 г. в 09:40 ч.
прочити: 429
Мини на чай.
Кафето ти горчи
и устните ми няма
да са сладки,
когато ме целуваш.
Може би
горчат в душата
някакви догадки,
но ти недей,
не питай,
замълчи!
Че нощите крадат
и разпиляват
събираните дълго
наши дни,
съкровища,
превръщащи се
в плява.
Сама ще ти направя
чай с лимон,
от билки на
планински самодиви...
И Господ пие чай
на своя трон,
когато дните
се провлачат -
болни, сиви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me